Digitalisering af den danske test- og vaccinationsstrategi for COVID-19

Den 6. september vandt Region Nordjylland og Sundhedsdatastyrelsen Sammenhængsprisen 2021 med projektet: Digitalisering af den danske test- og vaccinationsstrategi for COVID-19.

SYNLAB Medical Digital Services ønsker vinderne mange gange tillykke med prisen, og vi er som leverandører stolte af vores andel i projektet.

Takket være et godt samarbejde med Sundhedsministeriet, Danske Regioner og vores dygtige samarbejdspartnere fik vi testcentre, vaccinationsklinikker, Coronaprover.dk og Vacciner.dk i drift på rekordtid. Vi genbrugte og videreudviklede rekvisitions-, prøvetagnings-, og bookingløsningerne fra vores WebReq-platform.

I et kapløb med tiden lykkedes vi med at eksekvere landets test- og vaccinationsstrategi med op mod 300.000 test og 150.000 vaccinationer dagligt, så vi kunne holde COVID19-pandemien i Danmark under kontrol.

En lang række vigtige processer i det danske samfund bygger nu på de data, der er blevet skabt i platformen. Herunder coronapasløsningerne, som udstiller data skabt i test- og vaccinationscentrene. På den måde er det lykkedes at komme godt igennem pandemien, genåbne landet på en kontrolleret måde og få gang i økonomien igen – uden at gå på kompromis tryghed eller sikkerhed.

Læs mere på smds.dk/pandemi og www.digitaliseringsprisen.dk.

Tak til vores samarbejdspartnere:
Adapt, 7N, Systemtech A/S, Datagruppen MultiMed A/S, EPICO-IT, IT Minds og Automize.