Vi søger en erfaren, udadvendt konsulent med solidt kendskab til WebReq og laboratorieområdet, til en stilling i vores support team. Du skal i samarbejde med teamet og øvrige kolleger supportere og samarbejde med vores kunder vedrørende vores digitale Sundheds IT-løsninger.

Jobbet

Som konsulent i support teamet vil du komme til at arbejde tæt sammen med flere kolleger fra hele organisationen omkring kunderelaterede opgaver. Der er tale om en fuldtidsstilling med daglig arbejdsplads på SYNLABs kontor. Der er flekstid, men forventning er at du er på kontoret i supportens åbningstid.

Som konsulent bliver dine ansvarsområder som udgangspunkt:

 • Support af kunder både telefonisk og skriftligt
 • Planlægge, afholde og deltage i erfa- og brugergruppemøder
 • Deltage i seminar, salgs- og kundemøder
 • Medansvarlig for input til udvikling af eksisterende og nye sundheds IT-løsninger
 • Undervisning og implementering af SYNLABs løsninger
 • Udarbejde vejledninger, manualer, release dokumenter, manuskripter og instruktionsvideoer
 • Test og vedligehold af SYNLABs løsninger

Din profil

Din baggrund kan være mange. Du er enten uddannet bioanalytiker eller har en tilsvarende sundhedsfaglig eller sundheds IT-uddannelse. Du har minimum 5-10 års erfaring fra almen praksis, laboratorieområdet eller som systemadministrator, hvor du har arbejdet med WebReq og dermed bredt kendskab til løsningen. Kendskab til SYNLABs øvrige løsninger vil være en fordel.

Som person er du udadvendt og servicemindet og elsker at møde kunder og levere god service. Du er en dygtig formidler, som nyder at have travlt samtidigt med du formår at bevarer overblikket.

Du er en dygtig kommunikator, både mundtligt og skriftligt, behersker flydende dansk og meget gerne engelsk.

Det vil være en fordel, hvis du har undervisningserfaring og ikke er bange for at stille dig op overfor andre.

Vi forventer, at du er god til IT og hurtigt kan sætte dig ind i nye digitale løsninger og er i stand til at formidle din viden videre til SYNLABs brugere.

Du tilbydes

Du tilbydes en udfordrende fuldtidsstilling i en kvalitetsbevidst, sund og finansiel stærk international virksomhed, hvor du får rig mulighed for at gøre en forskel for SYNLABs kunder.

Du bliver en del af en virksomhed i udvikling, med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og med en samarbejdende arbejdskultur. Omgangstonen er uformel, her er frihed under ansvar og der lægges vægt på god balance mellem arbejdsliv og familieliv. Bl.a. tilbydes 6. ferieuge, sundhedsforsikring, fri telefon og ADSL mv. Arbejdstiden er fleksibel og tilrettelægges i vid udstrækning ud fra den enkeltes ønsker og behov, med mulighed for hjemmearbejde. Løn efter kvalifikationer.

Kontakt og ansøgningsproces

 • Ansøgerne vil blive vurderet ud fra:
 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring
 • Erfaring med sundheds-IT og meget gerne SYNLABs løsninger
 • Samarbejdsmæssige – og personlige kompetencer
 • Erfaring med formidling

Ansøgningsfristen er den 18. oktober 2020. Ansættelse den 1. december 2020 eller snarest muligt.

Der afholdes 1. samtale den 22. oktober og evt. 2. samtale den 29. oktober. Du kan forvente test med udarbejdelse af personlighedsprofil mellem de 2 samtalerunder, og der vil inden ansættelse blive indhentet referencer efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Bank Simonsen, Kunde- og salgskonsulent på telefon +45 21 46 02 77 eller Henriette Jakobsen, CEO på telefon +45 22 49 33 44.

Send venligst din ansøgning og CV mrk: ”Konsulent” til smds@synlab.com.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

SYNLAB Medical Digital Service, er en afdeling i SYNLAB Group beliggende i trekantområdet. Vi har gennem de sidste 16 år udviklet og driftet nationale IT-løsninger til Sundhedssektoren. Vi udvider løbende vores produkt- og serviceportefølje til gavn for borgere, patienter og sundhedsprofessionelle i det danske sundhedsvæsen. Vi er i fuld gang med at udbrede SYNLABs produkter, viden og erfaringer i SYNLABs afdelinger i Europa.

Vi har et unikt samarbejde og tætte relationer til vores kunder, og har gennem en årrække opbygget et stort netværk på alle niveauer blandt vores samarbejdspartner. Det arbejder vi hele tiden med at bevare og styrke.

SYNLAB Medical Digital Services består af dygtige og ansvarsfulde kolleger, der har lang og solid erfaring inden for laboratorie og sundheds IT-området, og er blandt de bedste i branchen. Vi er en virksomhed i rivende udvikling og har derfor behov for at udvide bemandingen.