Vil du være hovedkraften, der udvikler og driver den strategiske kommunikation i spændende virksomhed i stærk vækst?

Er du kreativ og samtidig struktureret? Er du målrettet, udadvendt, og får du tingene til at ske? Trives du med mangeartede kommunikationsopgaver – både på strategisk og operationelt plan og ikke mindst vil du være en være en del af et stærkt engageret team med masser af god energi? Så er det dig, vi er på udkik efter.

Om dig

Du vil få en vigtig rolle i markedsføring af mangeartede projekter og branding af firmaet. Du er derfor en dygtig og ambitiøs kommunikationskonsulent, som kan udvikle og drive den strategiske kommunikation både internt og eksternt – på alle vores platforme og kanaler.
Vi forventer at du:

 • Har stærke kommunikationsevner, som gør at du brænder igennem og kan profilere vores firma og løsninger på sociale medier og i pressen
 • Er god til at koble og formidle vores viden og budskaber med forskellige interessenter og behov, så du kan skabe det rigtige indhold og fortælle den gode historie
 • Kan levere konkrete kommunikationsstrategier og byde ind med gode ideer, når den næste kampagne skal udvikles
 • Har interesse i og kan varetage den interne kommunikation på alle niveauer i SYNLAB på dansk og engelsk
 • Kommer med forslag til optimering af vores interne og eksterne kommunikation

Som kommunikationskonsulent får du ansvaret for og er den vigtigste bidragsyder, til den strategiske kommunikation både internt og eksternt. Du bliver en del af teamet: Kommunikation, salg, administration, økonomi og support. Du vil skulle samarbejde med mange kolleger i SYNLAB omkring dine ansvarsområder, primært salg, support, HR og ledelse.

Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, der veksler mellem projekt- og opgaveledelse, planlægning og eksekvering, fx:

 • Fremstilling af formidlings- og præsentationsmateriale
 • Udarbejdelse af kommunikationsplaner for projekter og løsninger
 • Optimering og vedligeholdelse af vores digitale platforme, bla. vores hjemmeside
 • Udarbejdelse af materiale til online og sociale medier
 • Deltagelse i kommunikation med vores kunder og samarbejdspartnere
 • Fremstilling af kunde- og salgsmateriale

Vi forestiller os, at du har en kommunikationsbaggrund eller en samfundsvidenskabelig uddannelse suppleret med kommunikation eller journalistik og 2-3 års erfaring fra en tilsvarende stilling..

Virksomheden

SYNLAB Medical Digital Service, er en afdeling i SYNLAB Group beliggende i trekantområdet og med planer om at flytte til Odense i 2021. Vi har gennem de sidste 16 år udviklet og driftet nationale IT-løsninger til Sundhedssektoren. Vi udvider løbende vores produkt- og serviceportefølje til gavn for borgere, patienter og sundhedsprofessionelle i det danske sundhedsvæsen. Vi er i fuld gang med at udbrede SYNLABs produkter, viden og erfaringer i SYNLABs afdelinger i Europa.

Vi har et unikt samarbejde og tætte relationer til vores kunder, og har gennem en årrække opbygget et stort netværk på alle niveauer blandt vores samarbejdspartner. Det arbejder vi hele tiden med at bevare og styrke.

SYNLAB Medical Digital Services består af dygtige og ansvarsfulde kolleger, der har lang og solid erfaring inden for laboratorie og sundheds IT-området, og er blandt de bedste i branchen. Vi er en virksomhed i rivende udvikling og har derfor behov for at styrke kommunikationsindsatsen på internt og eksternt.
Du kommer til at indgå i et team af dygtige og ansvarsfulde kolleger, som har lang og solid erfaring indenfor sundheds-It domænet og er blandt de bedste i branchen. Vi har gode og tætte relationer til vores kunder og har et stort netværk på alle niveauer blandt vores interessenter.

Vi har et godt arbejdsmiljø og en arbejdskultur, hvor vi har hver vores kompetencer og ansvarsområder samtidig med, at vi er fælles om at løse større opgaver. Vi har en åben og uhøjtidelig omgangstone og på vores arbejdsplads er der højt til loftet og et godt grin er en del af dagligdagen. Vi er gode til at samarbejde og vi hjælper og tager os af hinanden.

Du tilbydes

Du tilbydes en udfordrende fuldtidsstilling i en kvalitetsbevidst, sund og finansiel stærk international virksomhed, hvor du får rig mulighed for at gøre en forskel for SYNLABs kunder.

Du bliver en del af en virksomhed i udvikling, med et godt arbejdsmiljø, gode kolleger og med en samarbejdende arbejdskultur. Omgangstonen er uformel, her er frihed under ansvar og der lægges vægt på god balance mellem arbejdsliv og familieliv. Bl.a. tilbydes 6. ferieuge, sundhedsforsikring, fri telefon og ADSL. Arbejdstiden er fleksibel og tilrettelægges i vid udstrækning ud fra den enkeltes ønsker og behov, med mulighed for hjemmearbejde. Løn efter kvalifikationer.

Ansøgningsproces

Ansøgerne vil blive vurderet ud fra:

 • Relevant uddannelsesmæssig baggrund og erfaring
 • Erfaring med strategisk kommunikation
 • Erfaring med kommunikationsplanlægning og eksekvering
 • Erfaring med digitale og trykte medier
 • Samarbejdsmæssige- og personlige kompetencer

Ansøgningsfristen er den 15. marts 2021. Ansættelse den 1. maj 2021 eller snarest muligt.

Der afholdes 1. samtale den 25. marts og evt. 2. samtale den 29. marts. Du kan forvente test med udarbejdelse af personlighedsprofil mellem de 2 samtalerunder, du skal fremvise en ren straffeattest og der vil inden ansættelse, blive indhentet referencer efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henriette Jakobsen, CEO på telefon +45 22 49 33 44.

Send venligst din ansøgning og CV mrk: ”Kommunikationskonsulent” til smds@synlab.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en ansøgning