Loading...

WebReq

Send elektroniske laboratorierekvisitioner til alle typer laboratorier. Minimerer fejl ved prøvetagning, holder styr på prøvesvar og letter arbejdsgangene for læger og laboratoriemedarbejdere.

Læs mere om WebReq

Web-Patient

Sikker og fortrolig udveksling af hjemmemålinger og spørgeskemaer fra borger til læge. Borgeren inddrages aktivt, hvilket giver bedre og mere effektiv tid til samtale med lægen i konsultationen.

Læs mere om Web-Patient

Digitale blanketter

Modtag og send digitale blanketter i dit lægesystem.
En mere effektiv digital arbejdsgang mellem parterne med procesunderstøttende sagsflow, som også reducerer forsendelsesudgifterne.

Læs mere om digitale blanketter

Tilbagesvar

Funktionen, der automatisk følger op på alle parakliniske undersøgelser. Giver et fuldstændig opdateret overblik, sikrer rettidig reaktion på prøvesvar og minimerer risiko for utilsigtede hændelser.

Læs mere om Tilbagesvar

MobilLab

Løsningen, der understøtter den praktiserende læge og laboratoriet i at planlægge og udføre prøvetagning hjemme hos borgeren. Der bruges en velkendt arbejdsgang, da MobilLab er integreret i WebReq.

Læs mere om MobilLab

Blodprøvebooking

Nem og sikker booking og håndtering af prøvetagning i ambulatorier. Ambulatorierne kan let planlægge og optimere ressourcer og kapacitet ved prøvetagning på patienter i selve ambulatoriet.

Læs mere om Blodprøvebooking

Danske IT-løsninger eksporteres til Tyskland

Det er i dag blevet offentliggjort i en pressemeddelelse at DMDD A/S er blevet solgt til den europæiske laboratorievirksomhed SYNLAB. Alle DMDD’s nuværende aktiviteter, videreudvikling og udviklingen af nye løsninger i Danmark fortsætter. Ligesom det fortsat er DMDDs inderste ønske …
Læs mere

Driftstatus

[dmdd_service_table type=”statusbesked” page=”webreq” number=”1″]

Servicebeskeder

[dmdd_service_table type=”servicebesked” page=”webpatient” number=”0″] [dmdd_service_table type=”servicebesked” page=”webreq” number=”1″]