Som annonceret i februar 2019, er DMDD A/S blevet opkøbt af SYNLAB, den førende europæiske leverandør af diagnostiske ydelser på sundhedsområdet. Nu er tiden så kommet til at vi skifter navn.

Nu hedder vi SYNLAB Medical Digital Services, i daglig tale bare SYNLAB. Navneskiftet får ingen praktisk betydning for vores kunder og samarbejdspartner.

I maj måned afholdte DMDD en reception for at sige farvel til den tidligere ejer og goddag til SYNLAB. Navneskiftet blev drøftet med de tilstedeværende kunder. Der var ingen forbehold ud over, at DMDDs løsninger gerne måtte beholde deres velkendte navne.

Navneskiftet får derfor ingen betydning for vores løsninger, som uforandret hedder: WebReq, Web-Patient, Tilbagesvar, Digitale Blanketter, MobilLab og Blodprøvebooking.

Vores Support kan stadig kontaktes på telefon 7572 0177, men vores support mailadresse er ændret til webreq.support@synlab.com

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte Henriette Jakobsen, CEO, på telefon 2249 3344 eller på mail henriette.jakobsen@synlab.com, hvis du har nogle spørgsmål til navneskiftet eller opkøbet i det hele taget.

SYNLAB har hovedsæde i München og er Europas førende udbyder af laboratoriesystemer. Danske Novo A/S er en del af Synlabs ejerkreds, og det glæder os naturligvis.

Opkøbet er en stor mulighed for begge organisationer. Med SYNLAB’s størrelse og styrke både laboratoriefagligt og bredt på sundhedsområdet vil vi kunne udvide produkt- og serviceporteføljen yderligere til gavn for borgere, patienter og sundhedsprofessionelle i det danske sundhedsvæsen. Det er desuden også intentionen at bringe vores produkter, viden og evner ud i SYNLAB’s afdelinger i Europa.