Vil du være vores nye APP-udvikler?

Jobbet

Som APP-udvikler vil du refererer til virksomhedens forretningsudviklingschef. Stillingen er nytoprettet og du vil indgå i et team med et højt fagligt niveau, hvor du fra start vil arbejde tæt sammen med erfarne C# og .NET-udviklere. Som erfaren app-udvikler vil du blive iOS-fyrtårnet og dermed besidde en væsentligt rolle i organisationen.

Som ansvarlig for udvikling og implementering af innovative applikationer til mobile devices, bliver dine ansvarsområder at:

  • Bidrage til design af en fremtidssikret solid iOS platform med en arkitektur der understøtter videreudvikling. På sigt vil der også skulle udvikles apps til flere platforme, hvilket netop stiller krav til arkitekturen.
  • Udvikling, implementering og realisering af avancerede applikationer til iOS platformen, herunder iPhone og iPad.
  • Holde sig ajour med tendenser og bidrage til sparring internt med viden om nyeste teknologi samt behov og efterspørgsler fra brugerne (borgerne).

Din profil

Du har allerede udviklet iOS-apps i nogle år, hvilket har givet dig en dybere forståelse for, hvordan applikationer på denne platform skal designes. Du evner ud fra designprincipper og mønstre at udarbejde best practice løsninger og lægger stor vægt på god arkitektur og kodeprincipper.

Du har en relevant uddannelse som IT-ingeniør, datalog eller datamatiker. Alternativt har du en anden relevant uddannelse kombineret med tungere programmørerfaring inden for området.

Vi forventer at du har styr på iOS teknologierne og MSSQL-databaser. Samtidigt har du nogen erfaring med C#, da vi anvender Xamarin. Har du allerede kendskab til Xamarin vil dette være en fordel, men det er ikke et krav, ligesom det også vil være en fordel med kendskab til DevOps – fx Git, TeamCity eller Octopus.

Du behersker dansk.

Som person nyder du at tænke innovativt og sætter en ære i at være med til at skabe en perfekt brugergrænseflade for borgerne.

Du tilbydes

Du tilbydes en udfordrende stilling i en kvalitetsbevidst, sund og finansielt stærk virksomhed. Du får mulighed for virkelig at gøre en forskel for digitaliseringen af sundhedsvæsenet i Danmark i en virksomhed som praktiserer frihed under ansvar.

Virksomheden

Vi er et mindre firma i stærk vækst, som gennem de sidste 15 år har specialiseret os i at udvikle landsdækkende softwareløsninger til Sundhedssektoren, som vi også selv drifter. DMDD A/S har gode og tætte relationer til deres kunder og har et stort netværk på alle niveauer blandt virksomhedens interessenter.

Teamet består af dygtige og ansvarsfulde kolleger, der har lang og solid erfaring inden for sundheds-IT domænet og er blandt de bedste i branchen. Organisationen består i alt af 14 personer – herunder fagpersoner fra sundhedssektoren, som deltager aktivt i produktudviklingen.

DMDD A/S er præget af et godt arbejdsmiljø og en god kollegial arbejdskultur. Omgangstonen er uformel og der lægges vægt på, at der er en god balance mellem arbejdsliv og familieliv. Bl.a. tilbydes 6. ferieuge, arbejdstiden er fleksibel og tilrettelægges i vid udstrækning ud fra den enkeltes ønsker og behov.

Kontakt og lokation

Vi samarbejder med rekrutteringsbureauet Promando i ansættelsesprosessen og derfor vil samtaler foregå i Kolding.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Didde Bernhammer fra Promando via telefon +45 75 54 00 00.

 

Søg jobbet

Tre devices med designmulighed for en APP-udvikler